Huisvesting die past

Het uitgangspunt van R2O bij huisvestingsplannen is dat de ruimte wordt bepaald door de interne bedrijfsprocessen, niet door het mooie exterieur. Je huisvesting moet passen als een tweede huid. Vergelijk het met mensen: wie lekker in zijn vel zit, straalt dat uit. Die indruk gaat ook op voor een bedrijf of organisatie. Zit een onderneming ‘goed in zijn pand’, dan komt het mooie exterieur er vanzelf bij.

Elk bouwplan, zowel in nieuwbouw als bij vernieuwing, heeft baat bij een ervaren aanpak. Zonder al te veel franjes, met heldere 1-op-1 communicatie. Wij ontzorgen de ondernemer of bestuurder van extra drukte en stress vanwege huisvestingsplannen. Wij zijn van tijdelijke toegevoegde waarde; je dagelijks werk kan zo normaal mogelijk verder. 

Pragmatisch en laagdrempelig; ‘de Giraffe’

Zoek je een theoretisch aanpak, met veel papierwerk, veel vergaderen en weinig resultaat? Daar zijn wij echt NIET goed in. Bureau R2O gaat juist heel pragmatisch te werk en bepaald in overleg met jou als klant wat de beste vorm van samenwerking zal zijn. 

Wij kennen de gebaande paden maar zijn ook altijd op zoek naar passende en betrouwbare alternatieve routes. Slagvaardigheid past bij ons.

Wie Bureau R2O in de arm neemt, kan rekenen op een nuchtere en beide-benen-op-de-grond aanpak. Praktisch, flexibel en effectief. We houden het overzicht, maken de groep hechter en het bereik groter. Noem het de ‘giraffe-blik’.

Van schets tot oplevering

In de praktijk begeleidt Bureau R2O jouw plan vanaf het eerste idee tot na de oplevering. R2O werkt samen met een groot netwerk aan technici binnen de bouwbranche. Daardoor kunnen ook inrichtingen en installaties in de planvorming worden meegenomen. Ook het toezicht op de dagelijkse uitvoering regelt  R2O. Wij navigeren; je blijft als opdrachtgever in elk stadium zelf aan het stuur. 

Wil je weten wat Bureau R2O voor jou kan betekenen? Bel of mail.