Persoonlijke en teambegeleiding 

Bureau R2O richt zich op de kwaliteiten van mensen. Onze overtuiging is dat mensen het meest duurzame onderdeel zijn van bedrijven. Het inspireren, motiveren, faciliteren, stimuleren en er soms simpelweg ‘zijn’ vormen de basis-ingrediënten van een goede ondersteuning. Als ervaren mentor en vertrouwenspersoon in de bedrijven waar hij werkte, weet Ton dat integriteit, een luisterend oor, open staan en de juiste gesprekstechnieken, daarbij onmisbare gereedschappen zijn. Gedrevenheid wordt gecombineerd met rust en vertrouwen.
Waar een wil is is een weg...  Als de wil er is om te verbeteren dan weten wij samen de weg ook te vinden!  Ook al gaat dat niet altijd vanzelf: zonder wrijving geen glans. 
Bureau R2O kijkt met je mee in die spiegel. Helpt jou het beeld helder te krijgen. Met een grote kans dat je in die spiegel heel andere beelden gaat zien dan voorheen.

Affiniteit met bouw, techniek, zorg en onderwijs.

Bureau R2O is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van bedrijven die gerelateerd zijn aan de bouw- en techniekbranche, of die soortgelijke productieactiviteiten ontplooien. 

Ton de Rooij kent de bouwwereld van binnen en van buiten, waardoor hij zeker een waardevolle bijdrage zal leveren. Ook zorg en onderwijs mogen op extra affiniteit en ervaring rekenen.

De combinatie van enorme kennis en ervaring vanuit het werkveld van de bouw- en technieksector samen met coaching skills als mensenmens en de drive om anderen te helpen verbeteren is echt nog uniek. En Ton heeft juist dat in hoge mate; zijn USP.

Inspiratie en training.

Begeleiding in je werk nodig? Persoonlijk of als team? Op zoek naar flow? “Vreemde ogen dwingen” wordt wel eens gezegd. 
Wij zijn niet van het dwingen maar van het bewust (en onbewust) laten worden en helpen de betere wegen te vinden. 

Sinds 2016 zijn de activiteiten in coaching en training bijeengebracht onder de handelsnaam 'Rootonde'.  Kijk voor meer informatie op de website www.rootonde.nl

Interesse om ook op pad te gaan met R2O? Bel of mail.