over Ton de Rooij

Met in zijn rugzak ruim achtentwintig jaar bedrijfservaring,  twintig jaar bestuurlijke ervaring en vele trainingen/opleidingen, is Ton de Rooij in 2013 als zelfstandige aan de slag gegaan. 

Een weloverwogen keuze die ruimte bood aan nieuwe wegen. Wegen die nog elke dag mooie resultaten, tevreden klanten en heel veel werkplezier opleveren.

Veel relaties weten hem met regelmaat weer te vinden. Ook voormalig opdrachtgevers doen een beroep op zijn netwerk; en vice versa. Bij Ton behoort ‘samen werken = samenwerken’ tot de basisbegrippen.

Geen hoogdravend manager, geen driedelig pak, maar een informeel pragmatisch leider, coach en trainer die ruimte geeft aan anderen. Behoud van overzicht, beide benen op de grond  (‘de giraffe-blik’) en een nuchtere aanpak worden op een prettige maar zakelijke manier gecombineerd. Met de voorkeur om preventief i.p.v. curatief actief te zijn.

Ton is Certified Professional Coach (Post HBO), mBIT-Coach en  NLP-trainer. Hij is aangesloten bij NOBCO, de orde van beroepscoaches in Nederland (en daardoor tevens lid van de Europese organisatie EMCC). Je bent verzekerd van een coach die de ethische gedragscode onderschrijft en professioneel werkt. 

Als je een persoonlijk gesprek wilt dan zul je versteld staan van zijn inspirerend enthousiasme, zijn rust, bijzondere stem en de mooie inzichten die hij je mee geeft.

Kennis maken?

Ton vertelt je graag over zijn unieke rol en de mogelijkheden van Bureau R2O. Bel of mail. 

Voor contact over coaching of training zie ook www.rootonde.nl
Rootonde is sinds 2016 een handelsnaam van Bureau R2O.