Bureau R2O dankt zijn naam aan de combinatie van techniek, “the-road-to” en “2 ogen”. Of zoals je wilt: de eerste drie letters uit de achternaam van Ton.  

Bureau R2O stimuleert jou, je project of je organisatie met een fikse dosis kennis, ervaring, rust en humor. Ontdek die ene maatwerk-route, waarbij de frisse blik van Ton onontbeerlijk is. Hij bekijkt zaken door andere ogen en juist zijn vrijmoedige zienswijze zal jou stimuleren om zaken anders, beter, effectiever of efficiënter aan te pakken. Samen op weg naar het gewenste doel. 

De kern is vertrouwen. Vertrouwen om samen aan de slag te gaan. En dat ook vol te houden. Zonder vertrouwen is er geen basis. Daar beginnen en eindigen alle opdrachten mee. 

Met Bureau R2O op pad.

Samenwerken draait helaas veelal nog om geld en niet om het creëren van wederzijdse meerwaarde. Terwijl juist dát zoveel kan opleveren. In de auto-industrie hanteren ze al jarenlang de ‘lean methode’. Die lijkt nu ook in andere branches in Nederland door te breken. Samen optrekken om op de lange termijn samen beter rendement te boeken. 

Er zijn ook hele mooie methodes voor persoonlijke verbetering. NLP, Omdenken, Systemisch Werken, het brengt zoveel mooie nieuwe opties op je pad. Waarom zou je die niet benutten? 

Bureau R2O helpt je om efficiënt, slim en plezierig samen te werken, en om op een andere manier naar projecten of organisaties te kijken. En wie wil die meerwaarde niet zien?